Poncho og Mexico-tæppe

___________________________________

Tæpper fra Mexico - Brugskunst og Sommerglad ! De mexicanske tæpper er velkendt på enhver mexicansk restaurant. Brug tæpperne som dug, skabsforhæng, strandtæppe, sengetæppe, skovturs tæppe og sofatæppe.

Det enestående ved disse mexicanske kvalitetstæpper er at de kan bruges til mange ting. De er skønne at have omkring sig, og så er de meget dekorative. Et rigtigt hyggetæppe til sene aftentimer.

De mexicanske Tæpper fås i smukke strålende farver med forskellige bundfarver Størrelse 160 x 220 cm er smukt håndvævet er meget stærk i 100% bomuld vaskes ved 40° og farver er lige så klare og flotte efter 40 ture i vaske-maskinen. Prøv noget nyt og brug tæppet som et glad farvefyldt sengetæppe.

Sommerens hotteste tilbud er nu i Danmark direkte fra Mexico. De klassiske mexicanske tæpper, der får drømmene til at tage fart til ferien og fornøjelser. Du får disse store mexicanske tæpper i multi-mixet farver til kun kr. 490,-. Brug tæppet til spændende bolig indretning. Skab f.eks. varme og harmoni med et nyt farvestrålende forhæng til dagligstuen, det er let og hurtigt at forny dagligstuen. Skab f.eks. komfort og atmosfære med en hængekøje, puder og plaider. - Tæppet er velegnet til mange formål i hjemmet. Kan du lide farver - mange farver er de mexicanske tæpper lige noget for dig.

Bestil allerede i dag et mexicansk tæppe! Hurtigt og let - klik her! Yderligere information, kontakt venligst: Hængekøje fra Latinamerika . Dannebrogsgade 35 . 1660 København V . www.brugs-kunst.dk Telefon 22 15 65 09 . acx@pc.dk

- Relax zone, hygge og velvære midt i hængekøjen med et rigtigt sommerglad mexicansk tæppe.